TEČAJEVI ZA DJECU

Ako se na Kubi pleše od malih nogu zašto ne bi i u Hrvatskoj? Dragi roditelji, ovo je prilika da se vaše dijete uključi u zdravu, zabavnu i izazovnu aktivnost!

Salsa može biti prekrasan način kojim djeca u praksi razvijaju timski duh i socijalne vještine. Plesni tečajevi za djecu osmišljeni su za cure i dečke u dobi od 7 do 11 godina. Ovaj tečaj vodi Ramon koji će mališane naučiti plesati kubansku salsu, salsu sueltu, a možda i ruedu de casino, congu i ostale plesove.

Cilj ovog tečaja je omogućiti djeci učenje salse kroz zabavni program i druženje, ali i razvijanje svijesti djeteta o plesu kao ugodnoj i zdravoj fizičkoj navici. Ovdje su neke od prednosti djece koja uče salsu:

• Razvoj izdržljivosti, kreativnosti i samopouzdanja
• Razvoj ritmičnosti, koordinacije uma i mišića
• Temeljiti način vježbanja
• Usvajanje društvene aktivnosti u kojoj se može uživati cijeli život
• Upoznavanje sa stranom kulturom i učenje španjolskog jezika. Sve figure su na španjolskom jeziku i iako Ramon priča hrvatski jezik, kad se radi o plesnim figurama španjolski je službeni jezik!

Roditelji ili staratelji mogu se pridružiti na tečaju bez naknade uz najmlađu, neodlučnu ili sramežljivu djecu. Plesno predznanje nije potrebno, a PRVI SAT JE BESPLATAN ZA SVU DJECU!