TEČAJEVI ZA ODRASLE

Cuba, Danza & Corazon zahvaljuje vam na interesu za održavanje naših plesnih tečajeva za odrasle!

Naša škola u mogućnosti vam je ponuditi nekoliko stupnjeva plesnih poduka. Više o tečajevima pročitajte u nastavku, a ukoliko imate potrebu za dodatnim informacijama slobodno nam se obratite i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

POČETNI TEČAJ
Za potpune neplesače! Krećemo od početka, polakooo... Zato, pridružite nam se bez straha! Učimo merengue, kubansku salsu, ruedu de casino i cha cha cha. Početni tečaj traje odprilike 6 mjeseci.


INTERMEDIATE TEČAJ

Ako ste plesali kubanske plesove više od 6 mjeseci, ovo je grupa za vas! Osim već poznate nam kubanske salse, ruede i cha cha cha, učiti ćemo i mambo, son te rumbu. Intermediate tečaj traje 6 mjeseci.


NAPREDNI TEČAJ
Plešete kubansku salsu više od godinu dana, poznate sve kubanske plesove te volite improvizirati... To je to! U ovoj grupi volimo eksperimentirati i kombinirati sve plesove sa salsom. Plešemo i orishe!


PRIVATNI SATOVI
Ako vam je draže učiti plesati individualno s instruktorom, trebaju vam repeticije iz određenih figura ili vam jednostavno termini tečajeva ne odgovaraju, tu smo za vas i kroz privatne satove. U vašem ili našem prostoru, svejedno!


Osim navedenih plesova, na svim tečajevima plešemo i reggaeton, congu (kubanski karnevalski ples) te salsu sueltu, i to za zagrijavanje te razvijanje footworka.

Ako ste plesali linijsku ili neku drugu vrstu salse, a želite vidjeti i naučiti plesati kubansku salsu – slobodno nas kontaktirajte! Sukladno vašem znanju i našim mogućnostima, priključiti ćemo vas jednoj od grupa. Bez brige, uvijek se nađe rješenje, najvažnija je želja :)

Tečajevi se održavaju u večernji
m satima, dva puta tjedno po 60 minuta. Cijena mjesečne članarine je 230kn/osoba za koju imate na raspolaganju 8 termina po 60min. Pridružite nam se!

Za prijave nas kontaktirajte na e-mail
info@cubano.com.hr ili na 095/9070-542.

Dođite i vidite kako mi to radimo, PRVI SAT JE BESPLATAN!!!


APRENDELO A LO CUBANO!