VANJSKA SURADNJA

U obilju zabavnih sadržaja koji se nude u osmišljavanju korporativnih evenata kojima ćete se približiti svojim klijentima i ostalim ciljnim skupinama, plesni tečajevi i nastupi spadaju u produkcijski manje zahtjevne, a istovremeno uvijek efektne događaje kojima se vrlo lako osvaja pozornost i stvara sjajna atmosfera koja će vaš događaj učini uistinu nezaboravnim!

U mogućnosti smo vam ponuditi uslugu profesionalnih nastupa, plesnih radionica i brojnih drugih animatorskih programa. Nastupi u poznatom kubanskom Tropicana Cabaretu, kazalištima i na koncerima brojnih kubansih glazbenika, animatorski programi u raznim ugostiteljsko-turističkim aranžmanima u zemlji, gostovanja u drugim plesnim školama, radionice na salsa festivalima u Rovinju, Trogiru i Splitu, nastupi u Zagrebačkom plesnom centru, sudjelovanja u tv emisijama..samo su neke od naših brojnih preporuka.

Cuba, Danza & Corazon njeguje profesionalan, ali i prije svega otvoren i prijateljski odnos sa svim našim klijentima. Obratite nam se bez obveze s pitanjima i sugestijama!